Asics Gel Cumulus 24 Dames, UITVERKOCHT

Asics
    Levertijd:1 werkdag
  • Beschrijving


Asics Gel Cumulus 24 dames


Asics Gel Cumulus 24 zijn neutrale dames hardloopschoenen. Een aantal belangrijke updates en noviteiten zijn verwerkt in deze schoenen zodat het comfortabeler voor je wordt in je dagelijkse trainingen.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van gerecyclede materialen. Het bovenwerk is gemaakt van mesh-materiaal waardoor het ademende vermogen verbetert en het mesh vermindert ook de wrijving. Het bovenwerk van mesh houdt bovendien je voeten koel en droog tijdens het hardlopen.

De FlyteFoam™ demping verbetert de duurzaamheid van de schoenen en houdt de schoen licht. Het schuim zorgt ook voor een soepele overgang van hiel naar teen.

Bovendien is deze schoen ook bijgewerkt met de FF Blast™ demping technologie.

Het middenzool schuim zorgt voor een energieke en responsieve demping. De vernieuwde achtervoet en voorvoet Gel™-technologie zorgt voor een zacht gevoel onder de voeten en laat je wolkachtig comfort ervaren.


De refelecterende details zijn strategisch aangebracht om de zichtbaarheid te verbeteren bij hardlopen met schermer en weinig licht. De OrthoLite™ X-30 inlegzool biedt een zacht instapcomfort. Het ontwerp zorgt voor volledig grondcontact wat resulteert in een aangename run.